Skip to content

Ei kompromisseja

Me Bothilla palvelemme sinua aina sekä lämmöllä että asiantuntemuksella. Vastaanottomme ja lounge-tilamme ovat käytössäsi päivittäin, ja henkilökuntamme vastaa mielellän kaikkiin kysymyksiin.
Both sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kauppojen, ravintoloiden, nähtävyyksien ja täydellisten kulkuyhteyksien kupeessa. Tuletpa asumaan vain hetkeksi tai useammaksi kuukaudeksi vannomme että jo pelkkä kotisi sijainti tulee hurmaamaan sinut.

Taidetta sekä designia

Tiesitkö, että Bothin tiloissa pääset myös nautiskelemaan kotimaisesta taiteesta ja designista? Pidä hatusta kiinni – meiltä löydät esimerkiksi useamman Tove Janssonin alkuperäisen teoksen! 1940-luvulla valmistuneet piirrokset on ripoteltu käytävillemme, löydätkö ne kaikki?
Eikä pelkästään häkeltävää taidetta: meillä on myös designia. Lukuisia Artekin huonekaluja suunnitellut Ilmari Tapiovaara suunnitteli 40-luvulla muunmuassa useita alkuperäisiä huonekalujamme, mukaan lukien Domus-tuolin. Nimi juontaa Domus Academicasta, joka on rakennus, missä Both sijaitsee. Bothilla voit myös bongata Tapiovaaran maalauksia käytävällämme. Kunnioittaaksemme Tapiovaaran alkuperäisiä teoksia olemme myös valinneet Artekin huonekaluja osaksi sisustustamme.

Both necessities and exclusives

Isosta pyykkituvassamme löytyvät niin pesukoneet kuin kuivuritkin kaikkien tahrojen taltuttamiseksi. Kysy lisää henkilökunnalta.

Pyykkitupa

Kaikissa huoneissamme on ilmainen Wi-Fi-yhteys, jotta voit nauttia myös illoistasi ja sadepäivistä tyylillä.

Wi-Fi

Kaikissa huoneissamme on oma keittonurkkaus, ja huoneissa on valmiina joitakin perusruokailuvälineitä. Voit lainata vastaanotosta lisää tarvikkeita.

Astiat

Karvaiset kaverit ovat myös tervetulleita, ovathan nekin perheenjäseniä. Kysy lisää henkilökunnalta.

Lemmikit

Keskiyön taikaa vai keskiyöllä raikaa?
Meillä saat molemmat.

Jos keksit jotain kysyttävää, voit lukea täältä lisää, tai ottaa yhteyttä.
Voit joko soittaa numeroon +358 (0)9 1311 4334 (ma-pe 8-18:00, la-su 9-16:00)tai
lähettää sähköpostia osoitteeseen reception@chooseboth.fi.

Comfort Double

Alkaen
€55
per huone

2 hlö • Noin 20 m²

Comfort Twin

Alkaen
55€
per päivä

2 hlö • Noin 20 m²

Smart Quadruple

Alkaen
77€
per päivä

4 hlö • Noin 37,5 m²

Flexible term living in downtown HelsinkiAll rooms with kitchenette & own bathroom