Skip to content

We're all about eco

Me Bothilla otamme kestävän kehityksen tosissamme ja yritämme jatkuvasti ylittää omien ekotekojemme ennätykset. Kompensoimme vuosittain toiminnastamme koituneet hiilipäästöt.

We speak gay

Rakastamme ihmisiä ja rakkautta – huolimatta siitä keneen ikinä oletkaan rakastunut. Bothilla olet tervetullut sellaisena kuin olet. Olemme osa We Speak Gay -yhteisöä.

We love diversity

Erilaisuus pitää meidät vauhdissa: olemme ylpeitä, että saamme palvella ihmisiä kaikkialta ympäri maailman. Vuonna 2018 saimme vieraita jopa 117 eri maasta.

Both Helsinki, Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki reception@chooseboth.fi, +358 (0)9 1311 4334 (Ma-pe 8-18:00, la-su 9-16:00)

Both laid back and serious

Kaikki tietävät, että valinnanvaikeus on todellinen juttu. Sillä emme tienneet millainen maku sinulla on, päätimme tarjota sinulle molemmat. Joten tässä on Both.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle molempien vaihtoehtojen parhaat puolet: mahdollisuuden tutustua ja rakastua kauniiseen kaupunkiin, jossa tekeminen ei lopu kesken, sekä rennon ja rentouttavan loman rauhaisassa majapaikassa. Haluamme, että voit lomailla juuri niin kuin itse tahdot ilman, että joudut tekemään kompromisseja budjettisi tai makujesi vuoksi. Tästä syystä tarjoammekin yksityiset huoneet ja jaetut lounge-tilat; oman keittokomeron, ja paljon muuta. Tule viihtymään Bothin tiloihin tai seikkaile Helsingissä ystävien, perheen, tai vaikkapa Both-yhteisön kanssa. Bothilla voit todella saada molemmat.

Both old and new

Both on syntynyt vuonna 2019, mutta olemme pyörittäneet Suomen suurinta kesähostellia jo vuosien ajan. Uusitut tilamme sijaitsevat Suomen ensimmäisen opiskelija-asuntolan tiloissa. Rakastamme sitä mitä teemme, ja olemme siinä myös tosi hyviä.

Takaamme vanhan ja uuden tasapainon. Bothilta löydät vanhoja klassisia taideteoksia, kuten Tove Janssonin luomuksia 1940-luvulta. Huomioimme myös tulevaisuuden: Both on kestävä, ekologinen, ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Both eco and sustainable

Olemme myös sitoutuneet tekemään kestävästä matkailusta helpompaa. Olemme osa WWF Green Office -organisaatiota, ja Both noudattaa sen säädöksiä. Työasumme ovat kestävästi valmistettuja, ja lahjoitamme vanhat vaatteemme eteenpäin. Kierrätämme huonekalumme.

Lisäksi voimme paukutella henkseleitä myös tällä: kompensoimme vuosittain toiminnastamme, vierailusi mukaanlukien, syntyneet hiilipäästöt!

Onko sinulla jotain kysymyksiä Bothista ja kestävyydestä? Ota yhteyttä. Yhteystietomme löydät vasemmalta.

Keskiyön taikaa vai keskiyöllä raikaa? Meillä saat molemmat. Valitse vain matkapäiväsi ja tee varaus jo tänään. Käytä promokoodia BOOKDIRECT ja saat 15% alennuksen varauksestasi!

Flexible term living in downtown HelsinkiAll rooms with kitchenette & own bathroom