Skip to content

Stay at

FIRSTSNOW20 -20% kun yövyt 13.1-31.3.2020!

Bothin aamiainen - varaa etukäteen hintaan 5,50€!

Both - yksityiset huoneet keskellä Helsingin kuhinaa

Oma kylpyhuone
Oma keittokomero
Aamiainen
Ilmainen Wi-Fi
Pyykkitupa
Parkkihalli

Comfort Double

Alkaen
72€
per huone

2 hlö • Noin 20 m²

Comfort Twin

Alkaen
72€
per huone

2 hlö • Noin 20 m²

Comfort Single

Alkaen
62€
per huone

1 hlö • Noin 16 m²

Tämä on Both

Maailma ei ole vain musta tai valkoinen, eikä joko tai.
Uskomme maailmaan, joka on molempia, maailmaan joka on Both.
Olemme economy-hostelli keskellä Helsingin ydinkeskustaa – mutta tarjoamme yksityiset ja rauhaisat huoneet omalla kylpyhuoneella ja keittiöllä. Saat siis kerralla molemmat: mahtavan sijainnin pääkaupungin sydämessä ja kotoisan rauhan josta nauttia päivän päätteeksi.
Bothia ajavat kestävyyden, suvaitsevaisuuden, ja monikulttuurisuuden arvot. Haluamme edustaa hyväntahtoisuutta ja parempaa ymmärrystä muita kohtaan.
Tilamme ja palvelumme on rakennettu saman logiikan mukaan: kun valitset Bothin, sinun ei tarvitse valita jompaa kumpaa. Saat kerralla molemmat.
Yksityiset huoneemme, joissa kaikissa on oma kylpyhuone, takaavat rauhaisan majoituksen ja hyvän yön unet. Menevämmälle vieraalle tarjoamme modernit sosiaaliset tilat, joissa pääset tutustumaan naapureihisi rennoissa tunnelmissa.

Aloita päivä aamiaisella!

Bothin oma aamiainen on täällä – varaa etukäteen hintaan 5,50€ (6,50€ paikan päällä samana päivänä) ja aloita päiväsi Helsingissä hyvin ja maukkaasti. Aamiaiseen kuuluu herkullinen croissantti, luksushillo, luomumehu, kahvi tai haluamasi tee, sekä makoisa hedelmä.

Kaikille jotain

Ystävät ja pariskunnat

Meiltä löydät huoneet toiveisiisi ja tarkoituksiisi: yhden hengen vuoteet, parisängyt, isot huoneet, pienet huoneet. Kaikissa huonetyypeissämme on oma yksityinen kylpyhuone, keittokomero, ja ilmainen Wi-Fi. Suunnitelmissa Helsinki-kierros? Löydät meidät kaupungin sydämestä, aivan kauppakeskus Kampin kupeesta.

Tutustu tapahtumiimme ja pakettitarjouksiimme – takaamme saavasi lomastasi kaiken irti kanssamme. Hyödynnä lukuisat palvelumme ja palaa yksityiseen huoneeseesi lataamaan pattereita pitkän päivän päätteeksi.

Perhe on kaikki kaikessa

Lomamatka rakkaiden kanssa pitäisi olla hauskaa ja nautinnollista aikaa yhdessä. Todellisuudessa kuitenkin tarvitaan myös paikka jossa palautua aina vähän väliä – me ymmärrämme hyvin! Bothilla saat nauttia sekä lomasta että omasta rauhasta aina, kun sitä tarvitset.

Valitse double-huone johon mahtuu myös meiltä vuokrattava vauvansänky tai vaikkapa neljän hengen huone kaiken kokoisille perheille, tai mitä vain siltä väliltä. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja keittokomero, joten voit nauttia lomastasi kuin hotellissa – economy-hintaan.

Pelkkää bisnestä

Kaikki perustarpeet kättesi ulottuvilla: keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet, ilmainen Wi-Fi omassa huoneessasi, aamiainen alakerrassa, oma kylpyhuone, sekä korkealaatuinen vuode takaamaan hyvän yön unet. Saavutko myöhään? Check-in ja vastaanotto ovat aina auki. Lähin pesula? Ai missäkö? No meillä tietysti! Takaamme, että lukuisat palvelumme tekevät matkastasi helpon ja rentouttavan jopa työkiireiden keskellä.

Rentoudu alakerran lounge-tilassa työpäivän päätteeksi, ja vetäydy rauhalliseen single- tai twin-huoneeseen lataamaan pattereitasi seuraavaa tärkeää menoa varten.

Ryhmämatkaajat

Tarvitsetko majoitusta ryhmälle? Meiltä löydät lukuisat vaihtoehdot niin pienille kuin isoille ryhmille: yhden hengen huoneista jopa neljän hengen huoneisiin, erillisistä sängyistä parisänkyihin. Kaikissa huoneissamme on oma kylpyhuone ja keittokomero, joten kaikki matkustajat pääsevät rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi kuin omassa kodissaan. Olemme kokeneita erilaisten ryhmien palvelemisessa aina turisteista opiskelijoihin ja konferenssimatkaajiin. Ravintolakumppanimme ovat valmiita järjestämään myös catering-palvelut kaikkiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

20% alennus koodilla FIRSTSNOW20 - vain 30.11. asti!Koodi voimassa varauksille 13.1.-31.3.2020.